Sabrina Voinea se retrage din gimnastică după ce a pierdut medalia de la Jocurile Olimpice

Sursa foto: Facebook

Sabrina Voinea a încheiat pe locul cinci în finala de la sol de la Jocurile Olimpice 2024. Gimnasta în vârstă de 17 ani spune că a fost dezavantajată de arbitri, iar mama și antrenoarea acesteia a anunțat printr-un mesaj postat pe Facebook că fiica ei se va retrage din gimnastică.

Finala de la sol de la Jocurile Olimpice a fost marcată de o controversă, după ce Ana Maria Bărbosu a încheiat pe locul 4 cu 13.700 și fusese declarată câștigătoare a medaliei de bronz. Însă după un minut, arbitrii au acceptat contestația făcută de americanca Jordan Chiles care a trecut apoi pe locul 3.

Sabrina Voinea a depus și ea o contestație, însă aceasta a fost respinsă. După înfrângerea suferită, mama și antrenoarea gimnastei a anunțat pe o rețea de socializare că fiica ei se va retrage din sport. De asemenea, mama ei a postat și o serie de fotografii prin care îi contrazice pe arbitri.

Sabrina nu a ieșit din covor la nici o linie acrobatică, sunt toate aici, merita medalie! Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni! Vă iubim infinit pe toți cei care ne-ați susținut. Atât am putut suporta!”, a scris mama gimnastei pe o platformă de socializare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: