Skip to content
Politică

Săftoiu dă cărțile pe față: Nu are rost să ne păcălim!

Prim-vicepreşedintele PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, a declarat, joi, că PNL nu are rost să se păcălească, pentru că alegerile interne din organizaţiile de sector readuc în funcţii vechile echipe.

Totodată, purtătoarea de cuvânt a formațiunii liberale a spus că rămâne de văzut în ce măsură acestea vor obţine un scor bun la scrutinul parlamentar.

„Eu constat şi la nivel de Bucureşti că nu prea sunt schimbări profunde şi nu are rost să ne păcălim. Vom vedea în ce măsură după ce vom termina aceste alegeri cu noile echipe care de fapt în mare parte sunt vechile echipe dacă noi vom reuşi să facem un scor pe Bucureşti în aşa fel încât să nu ne fie ruşine”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, în cadrul Adunării Generale a filialei PNL Sector 1, potrivit realitatea.net.

Adriana Săftoiu a explicat că 10% din rezultatul la nivel naţional al PNL îl va aduce Bucureştiul, afirmând că îşi doreşte ca în urma acestor alegeri interne din organizaţiile de sector, „cu oameni noi sau mai puţin noi”, partidul să obţină un scor care să nu îi mai pună din nou în situaţia de a explica de ce au greşit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *