Skip to content
Politică

Săftoiu dă cărțile pe față: ”Nu ne-am poziţionat faţă de PSD constant şi aşa cum trebuie!”

Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal (PNL), Adriana Săftoiu dă cărțile pe față.

Prezentă la adunarea generală de alegeri a PNL sector 6, Săftoiu a făcut o serie de afirmații surprinzătoare, susținând chiar că ”liberalii au avut o atitudine de non-combat în faţa PSD în ultimii 10 ani în campaniile electorale”.

„Sunt sigură că aţi primit întrebarea de la cetăţeni, cum aţi pierdut alegerile în Bucureşti, pe linie, pentru prima dată? (…) Dacă cineva crede că noi am pierdut Bucureştiul doar pentru că s-au făcut greşeli în ultimele şase luni, eu cred că ne înşelăm. Greşelile din ultimele şase luni sigur contează, dar noi am făcut greşeli, cred, în ultimii 10 ani de zile pentru că PDL şi PNL au dat senzaţia că în anumite sectoare e imposibil, e invincibil Vanghelie, Piedone, Onţanu’‘, a spus Săftoiu.

În context, ea a arătat că nici în timpul Alianţei DA nu au fost câştigate toate sectoarele Capitalei, potrivit Agerpres.ro

”Noi ne-am comportat timp de 10 ani de zile exact aşa – PSD în anumite sectoare nu poate fi bătut. Noi am spus că Bucureştiul este de dreapta, eu mă îndoiesc de lucrul acesta pentru că în 26 de ani nici măcar o dată Alianţa DA de exemplu nu a putut câştiga toate sectoarele, chiar şi atunci a pierdut un sector. Practic, noi timp de zeci de ani nu ne-am poziţionat faţă de PSD constant şi aşa cum trebuie. Cred că e foarte greu să faci opoziţie PSD, dacă ai obligaţii faţă de PSD. Şi cred că asta e marea problemă. Mi-e foarte greu să folosesc cuvântul blat, mi se pare chiar ruşinos, dar să spun că un non-combat a avut loc”, a spus Săftoiu.

Mai mult, aceasta a susţinut că liberalii pot câştiga alegerile parlamentare, dacă PNL merge până la capăt cu reformarea partidului, cu criteriile de integritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *