Skip to content
Politică

Săftoiu dă cărțile pe față privind dosarul Murfatlar EXCLUSIV

agenda.ro

Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL), Adriana Săftoiu, dă cărțile pe față în ceea ce privește dosarul Murfatlar, instrumentat de către Direcția Națională Anticorupție (DNA).

CITIȚI ȘI: Ancheta Murfatlar are legătură cu Săftoiu?

În articolul pe care îl puteți citi accesând linkul de mai sus, ne-am pus întrebarea dacă Adriana Săftoiu are vreo legătură cu speța Murfatlar, în condițiile în care presa tabloidă a scris despre presupusa ei relație cu George Ivănescu, acționar la compania de vinuri, adus, luni, cu mandat la sediul central al DNA, pentru audieri.

Oficialul PNL a oferit, luni seară, pentru PSnews.ro, o serie de lămuriri legate de acest subiect.

„Îl cunosc pe domnul Ivănescu și mi-e prieten, cum am foarte mulți prieteni, dar de aici până la a da eu socoteală dacă vreun prieten de-al meu are o problemă (financiară, fiscală) cu statul e cale lungă, pentru că să se ia o fotografie din 2011 (mă rog: stau și mă întreb câte alte fotografii pot fi speculate la modul ăsta) și a transforma problemele pe care le are o firmă într-o altă poveste… ce aș mai putea să fac eu, decât să mă uit la această tabloidizare?” ne-a spus Săftoiu.

În continuare, fosta PDL-istă a negat că ar avea vreo legătură cu Murfatlar.

„Absolut niciuna. N-am nicio afacere, n-am avut nicio afacere cu niciuna dintre firmele domnului Ivănescu”, a subliniat Adriana Săftoiu.

Sursele PSnews.ro arată că societatea Murfatlar s-ar putea să nu fie străină de sponsorizările primite de către PNL și, în special, de către fostul PDL, în vederea susținerii unor campanii electorale. Adriana Săftoiu a reacționat cu surprindere la această ipoteză: „Nu cred asta. Întrebarea dumneavoastră e nouă pentru mine. Deci nu cred. Eu, cel puțin, dacă aș fi știut, v-aș fi spus fără să am vreo problemă, dar nu cred. Eu nu știu de așa ceva”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *