Skip to content
Politică

Săftoiu îl dă în gât pe Băsescu: s-a CONTRAZIS despre Microsoft

agerpres.ro

Adriana Săftoiu (purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale între anii 2004 și 2007) îl dă în gât pe ex-președintele Traian Băsescu, prezentând în oglindă o serie de declarații ale acestuia despre dosarul Microsoft.

Luni seară, într-o postare pe Facebook, Săftoiu a alăturat două afirmații contradictorii ale lui Băsescu despre speța sus-amintită, din 2015 și 2016.

Redăm mai jos mesajul semnat de către Adriana Săftoiu:

„În 2015, răspuns la denunţul depus la DNA de fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, care le-a spus anchetatorilor că, din mita pe care a primit-o în afacerea licenţelor Microsoft, o parte s-a dus la PDL şi pentru campania prezidenţială din 2009, T Băsescu spune: «Eu nu am cunoştinţă de acest lucru, pentru că nu mi-am gestionat niciodată campaniile şi mai ales în 2009 fiind preşedinte, în 2004 am făcut campania în sediul PDL….Nu m-am ocupat niciodată de finanţarea campaniilor mele.[…] ».

2016: «Am citit multe documente ale statului român înclusiv conturile unde se deblocau banii pentru Florică şi Pescariu. Aceste documente au ajuns şi la Parchet şi la DNA. Denunțurile lor au fost tardive. Dacă la oamenii ăştia li s-au imputat 11-12 milioane de dolari sau euro vreau să ştiţi că dacă îmi aduc aminte din documente prin conturile lui Pescariu şi Florică au circulat o sute de milioane de dolari şi de euro. Documentele statului pe care eu le-am citit. Mă aşteptam să îi văd reţinuţi pe ei. Am citit acele documente, poate 2013 sau 2012. Dacă mă forţez, îmi aduc aminte şi ziua. Se ştia de mai mult timp de sutele de milioane de prin conturile lor.»

Deci, citise in 2012 sau 2013, dar in 2015 habar nu avea de nimic că în calitate de candidat… Bine!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *