Skip to content
Politică

Săftoiu îl taxează dur pe Orban: Puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter!

agenda.ro

Deputata Adriana Săftoiu, miercuri seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a comentat decizia luată în cadrul Biroului Executiv al PNL.

Amintim că decizia de excludere din PNL a senatoruui Daniel Zamfir a fost luată cu 25 de voturi ‘pentru’, două ‘împotrivă’ şi două abţineri, la propunerea preşedintelui, Ludovic Orban.

În acest context, Săftoiu atrage atenția că ”sunt motive mult mai serioase, decât cele imputate colegilor propusi acum pentru excludere, care ar trebui sa ne facă să lăsam capul in jos”.

”… colegii mei considera ca e mult mai important să participe la ședințe de partid, mai ales când trebuie exclusi unii colegi (vai, draga Ludovic, cât de critic ai fost la adresa foștilor președinți Tariceanu și Antonescu), decât la activitatea parlamentară!
E pernicios și modul in care suprapunem ședințele de partid peste activitatea parlamentară, dar și modul in care sunt motivate excluderile! Sunt motive mult mai serioase, decât cele imputate colegilor propusi acum pentru excludere, care ar trebui sa ne facă să lăsam capul in jos!
Cam atâția mai eram in plen la finalul ședinței! 
Pana acum, nu m-am inselat in predictii. Cand spuneam ca alianta cu PSD, adica USL, e o minciuna pe termen scurt pentru PNL, si ca niciodata Crin Antonescu nu va fi nominalizat ca si candidat al acestei aliante…am fost exclusa din PNL. Am lasat scorul, in plic inchis, unui coleg PNL. Ne-am reintalnit in 2014 si a oferit cafeaua turceasca. 
Am lasat si astazi un plic inchis pentru 2019. As vrea sa pierd. Dar, si dupa ziua de astazi, sanse mici.
Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter. Inclusiv pentru cei care acum iti recita partitura”, scrie Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *