Skip to content
Sport

“Săgeată” îl vrea pe Tade de la CFR Cluj la Dinamo, nu pe cel de la Steaua

Fostul atacant al echipei Dinamo, Marius Niculae, care şi-a câştigat renumele de “Săgeată” a comentat situaţia nu tocmai plăcută a fostei sale echipe şi schimbările de trupe care au loc în ultima vreme.

Niculae are încredere în atacantul Gregory Tade, adus de Mircea Rednic, dar speră ca acesta să fie la Dinamo în forma care l-a consacrat la CFR CLuj, pe vremea când înscria multe goluri.

“Vom vedea în ce formă este. Îl ştim cu două feţe, una la Cluj, alta la Steaua. Să sperăm că la Dinamo va fi cea de la Cluj, în care a fost şi golgheter”, a spus Săgeată pentru televiziunea Telekomsport.
Niculae spune că nu-l vede pe Dorin Rotariu jucând în tricoul rivalilor de la FCSB, dar nu exclude în totalitate această variantă, în condiţiile în care unchiul său, Iosif Rotariu, a scris istorie în culorile roş-albastre.
„Unchiul lui a jucat la Steaua, aşa că… Nu mi-l închipui (n.r. pe Dorin jucând la FCSB), dar e posibil orice. La Dinamo s-a simţit cel mai bine şi de la Dinamo a prins transferul la Brugge, iar eu zic că ar fi un moment bun să se întoarcă la Dinamo, să prindă din nou echipa naţională şi încă un transfer la o echipă mult mai mare”, a declarat Niculae.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *