PSnews

Ultima Oră

Săgeți între Țuțuianu și Orban: „Are nivelul de DJ!” „A pus pe butuci combinatul!”

adevarul.ro

Senatorul PSD  Adrian Ţuțuianu a avut luni o declarație tăioasă la adresa fostului deputat PNL Ludovic Orban, la care a primit replică din partea celui care candidează la șefia liberalilor.

Țuţuianu a afirmat că i-ar plăcea ca preşedinţia Partidului Național Liberal să o câştige Orban, pentru că astfel PSD-ului i-ar fi „ceva mai simplu în bătălia politică viitoare”, dar a adăugat că nu crede că fostul ministru al Transporturilor are şansa de a deveni liderul liberalilor.

„Mi-ar face mare plăcere ca preşedinţia PNL să o câştige Ludovic Orban, pentru că ne-ar fi şi nouă, Partidului Social Democrat, ceva mai simplu în bătălia politică viitoare. Personal, însă, nu cred că are vreo şansă să câştige preşedinţia PNL, pentru că s-au prins şi liberalii că are nivelul de DJ, a afirmat Ţuţuianu, conform agerpres.ro. Senatorul PSD a făcut aluzie la declarația „Cine este generalul?” din 2014, prin care Ludovic Orban l-a introdus pe o scenă pe Klaus Iohannis, în acel moment candidat la președinția României.

La rândul lui, Orban a replicat că Adrian Ţuţuianu ar trebui să lămurească „mai multe probleme” din cariera sa şi să nu îşi dea cu părerea despre PNL.

Domnul Ţuţuianu ar trebui să lămurească relaţia cu compania rusă (Mechel – n.r.) pe care a reprezentat-o în privatizare şi care a pus pe butuci Combinatul de Oţeluri Speciale (din Târgoviște – n.r.). Domnul Ţuţuianu ar trebui să explice de ce ca preşedinte al Comisiei de control al SRI lansează mesaje împotriva investitorilor străini în România. Trebuie să lămurească foarte multe probleme din cariera domniei sale, nicidecum să-şi dea cu părerea despre PNL. Ce vă garantez este că, după ce voi ieşi preşedinte al PNL, PSD va avea probleme extrem de mari”, a spus Ludovic Orban.

El a subliniat că va fi un adversar al „partidului comunist, indiferent de cum se numeşte în România”.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi