Skip to content
Sălaj Știri locale

Sălaj: Măsuri suplimentare anti-COVID într-o comună ce a depăşit incidenţa de 12 la mia de locuitori

Inquam Photos/Octav Ganea

Interzicerea desfăşurării de nunţi sau petreceri, portul măştii în spaţiile deschise şi interzicerea deplasării persoanelor nevaccinate pe timp de noapte, în week-end, se numără printre măsurile suplimentare aprobate de autorităţile judeţene duminică, pentru comuna Crişeni, unde incidenţa îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 este, în prezent, de 12,21 la mia de locuitori,.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sălaj a adoptat, duminică, Hotărârea 136 prin care s-a aprobat planul de măsuri suplimentare pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus SARS-CoV-2 în comuna Crişeni. Potrivit planului aprobat, portul măştii devine obligatoriu în toate spaţiile interioare şi exterioare. De asemenea, pentru intervalul orar 20,00-05,00, circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei este interzisă de vineri, sâmbătă şi duminică, cu unele excepţii, cum ar fi: în interes profesional sau medical şi persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală„, se precizează pe pagina de Facebook a Instituţiei Prefectului Sălaj.

Potrivit sursei citate de Agerpres, în comuna Crişeni este interzisă desfăşurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private; organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise şi/sau deschise; organizarea pieţelor pentru produse nealimentare, a târgurilor, oboarelor, iarmaroacelor şi pieţelor de vechituri în spaţii închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *