Skip to content
Sălaj Știri locale

Sălaj: Trei centre de evaluare COVID-19 în judeţ

vaccinare covid-19 Inquam Photos / George Călin

La nivelul judeţului Sălaj au fost înfiinţate trei centre de evaluare COVID-19, la Zalău, Şimleu Silvaniei şi Jibou, potrivit datelor făcute publice pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS).

„Bolnavii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 se vor putea prezenta în aceste centre fără bilet de trimitere, pe baza confirmării infecţiei printr-un test antigen rapid sau test NAAT/RT-PCR, identificat în platforma Corona Forms la momentul prezentării, în primele 7 zile de la obţinerea rezultatului pozitiv, în centrul de evaluare, pentru evaluarea stării de sănătate şi pentru a primi tratament antiviral gratuit, în regim de spitalizare de zi„, precizează sursa citată.

CJAS Sălaj precizează faptul că serviciile acordate în aceste centre se adresează persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, indiferent dacă acestea au sau nu au calitatea de asigurat în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, informează agerpres.ro.

Cele trei centre funcţionează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Spitalul Orăşenesc Şimleu Silvaniei şi Spitalul Orăşenesc Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *