Skip to content
Politică

Salarii babane pentru membrii de partid. Cât va încasa un USR-ist, numit şef în Primăria Timișoara

Inquam Photos / Octav Ganea

Agenția pentru Achiziții Publice a Primăriei Timișoara are un nou director interimar. Este vorba de Adrian Borugă, membru USR, care va avea o leafă lunară de 16.000 lei/brut.

Agenția pentru Achiziții Publice, înființată la începutul anului de către Primăria Timișoara, are un nou șef. Și anume, Adrian Borugă, membru USR, care a fost numit în funcția de administrator provizoriu pe o perioadă de patru luni.

Acesta va avea un salariu brut de 16.000 lei pe lună, cuantumul remunerației fiind aprobat în ultima ședință a Consiliului Local Timișoara. Asta deși aleșii locali PSD și PNL s-au opus, pe motiv că această leafă este mult prea mare pentru un șef plătit din bani publici, care conduce o societate care încă nu a obținut profit. Așadar, s-a propus diminuarea salariului la 10.000 sau 5.000 lei, dar în zadar, scrie expressdebanat.ro.

Primăria Timișoara a înființat Agenția pentru Achiziții Publice pentru a face toate cumpărăturile pentru municipalitate, dar și pentru instituțiile aflate în subordine, cu scopul de a economisi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *