Skip to content
Prahova Știri locale

Salarii uriașe la Spitalul Județean Ploiești. Cu sporuri și alte drepturi salariale, un medic primar șef câștigă 42.658 lei

facebook

Spitalul Județean Ploiești are, de departe, cel mai mare buget la capitolul cheltuieli de natură salarială comparativ cu orice altă unitate medicală din județ. Cel mai mare salariu lunar, cel al unui medic primar șef, ajunge la 42.658 de lei, în timp ce o telefonistă câștigă 4.633 de lei, iar un liftier 4.821 de lei. Vorbim de salarii brute, care apar pe site-ul spitalului județean, www.sjup.ro.

Bugetul anual al Spitalului Județean Ploiești, numai pentru cheltuieli salariale, prognozat pentru 2020 este de 246.500.000 de lei. Suma aferentă cheltuielilor salariale reprezintă mai mult de jumătate din bugetul propriu al Ploieștiului.

Pe lângă salariul de bază, veniturile totale lunare includ sporuri acordate conform Ordinului 547/2010, sporul pentru tură, alte drepturi salariale (concedii de odihnă, concedii medicale, sume compensatorii), sume aferente gărzilor, orele lucrate în zilele nelucrătoare, precum și norma de hrană, potrivit observatorulph.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *