Skip to content
Politică

Salariu de lux! Cât câștigă șoferul primarului Nicolae Robu

presalocala.com

Salarii de lux în Primăria Timișoarei!

Mai exact, potrivit unui document obținut de jurnaliștii de la Opinia Timișoarei salariul șoferului primarului Nicolae Robu după recenta majorare de care au beneficiat toți angajații, a ajuns la aproape 10.000 de lei pe lună. E drept, vorbim despre salariul brut. Nici șeful său nu stă prea rău, Robu are peste 16.000 de lei pe lună, potrivit unui document obținut de jurnaliștii de la Opinia Timișoarei.

,,Vreau salariu mai mare. Consider că la nivelul unui oraș atât de complex cum este Timișoara, un primar ar trebui să câștige circa 5.000 de euro pe lună”, asta își dorea primarul Timișoarei în martie anul trecut. Deocamdată dorința nu i s-a îndeplinit, dar după ultima mărire, a ajuns la o leafă brută de peste 16.300 de lei, potrivit unor documente obținute de jurnaliștii de la Opinia Timișoarei.

Conform documentului citat, Nicolae Robu nu are însă cel mai mare salariu din Primărie. (INTRĂ CARTON 2) Rodica Aurelian, șefa Serviciului de Resurse Umane, trece de 18.000 de lei brut. Lefuri mari au și Culiță Chiș, șeful Direcției Tehnice, cu peste 15.000 de lei brut pe lună, dar și viceprimarii Dan Diaconu și Farkas Imre, cu câte 14.500 de lei brut lunar.

Nici șoferul primarului, care recent a fost surprins când depășea o coloană de mașini pe linia de tramvai, nu o duce rău. Vasile Paraschiv are un salariu de 9.384 de lei brut pe lună, tot brut. Potrivit jurnaliștilor timișeni, în Primăria orașului de pe Bega urmează o nouă majorare de salarii.

1 comentariu la “Salariu de lux! Cât câștigă șoferul primarului Nicolae Robu

  1. Si ne mai miram ca striga Goarna ca politistii au salarii mici! da, le au, in comparatie cu imbuibatii din primariile mari! Sa tot tai frunza la cxaini prin primarii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *