Salvamont: 17 persoane au fost salvate în prima zi de Crăciun / 6 victime au fost predate SMURD

salvamontiști
Sursa foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

Salvamont România anunţă că în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 19 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor,17 persoane fiind salvate şi 6 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru a fi transferate la spital.

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 19 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, astfel: 4 apeluri pentru Salvamont Gorj, 3 apeluri pentru Salvamont Predeal, 3 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 2 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, 2 apeluri pentru Salvamont Maramureş, 2 apeluri pentru Salvamont Cluj, 1 apel pentru Salvamont Prahova, 1 apel pentru Salvamont Alba, 1 apel pentru Salvamont Caraş Severin – Muntele Mic”, anunţă Dispeceratul Naţional Salvamont.

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 17 persoane iar dintre acestea, 6 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

”S-au primit şi 31 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile”, mai arată Salvamont.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL