Salvamont România: 26 de persoane salvate în ultimele 24 de ore

turist abandonat
Sursa foto: Salvamont Prahova

Un număr de 26 de persoane au fost salvate, în ultimele 24 de ore, de salvamontişti.

Dispeceratul Naţional Salvamont informează miercuri dimineaţa că, în ultimele 24 de ore, au fost primite 10 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, astfel:

– câte două apeluri pentru Salvamont Neamţ, Salvamont Bistriţa Năsăud şi Salvamont Mureş,

–  câte un apel pentru Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Săcele, Salvamont Gorj şi Salvamont Mehedinţi.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 26 de persoane. Dintre acestea patru au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. Din păcate, o persoană a fost găsită decedată şi a fost predată la IML”, precizează Salvamont România, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, s-au primit la Dispeceratul Naţional şi 25 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: