Samsung ar putea adăuga tehnologie de inteligenţă artificială generativă asistentului său vocal Bixby – director

Sursă foto: engineersgarage.com
Sursă foto: engineersgarage.com

Samsung ar putea adăuga tehnologie de inteligenţă artificială generativă asistentulUI său vocal Bixby, a declarat un director executiv al companiei pentru CNBC, în timp ce gigantul sud-coreean caută să sporească atractivitatea dispozitivelor sale, transmite CNBC.

Bixby a fost lansat în 2017 cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8. Software-ul a oferit o serie de funcţii, inclusiv traduceri live sau recomandări de restaurante. Dar asistenţii vocali au fost de obicei mai puţin conversaţionali şi s-au bazat pe utilizatorii care pun întrebări şi obţin răspunsuri.

Chatbot-urile sunt acum mai avansate şi capabile să gestioneze interogări mult mai complexe, după apariţia ChatGPT al OpenAI şi a altor chatboturi.

Aceşti roboti de chat new-age sunt un exemplu de AI generativă, care permite utilizatorilor să solicite o interogare şi va genera un răspuns sub formă de text, imagine şi acum chiar video.

Bixby se află pe toate dispozitivele Samsung, de la smartphone-uri şi ceasuri inteligente până la aparatele sale electrocasnice.

Samsung îl consideră un instrument cheie pentru ca utilizatorii să-şi controleze dispozitivele din casă.

Până acum, Bixby nu a avut capabilităţile ChatGPT. La fel ca mulţi producători de smartphone-uri, Samsung încearcă să includă în dispozitivele sale funcţii AI mai avansate.

De asemenea, compania a lansat noi funcţii cu Galaxy AI, împreună cu cea mai recentă serie de smartphone-uri S24.

Aceasta include o opţiune care le permite utilizatorilor să încerce ceva pe ecranele lor şi să caute pe Google fără a fi nevoie să comute între aplicaţii.

Gigantul tehnologic caută să-şi îmbunătăţească inteligenţa artificială cu Bixby.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: