Skip to content
Economie Societate

Samsung va lansa anul viitor un al doilea smartphone pliabil

Producătorul coreean Samsung va folosi formatul telefoanelor cu clapetă pentru al doilea său smartphone pliabil, un smartphone cu un cu totul alt principiu constructiv decât Fold. Samsung nu a reușit încă să scoată pe piață Galaxy Fold, dispozitiv cu mari probleme de construcție, însă deja plănuiește lansarea unui al doilea smartphone pliabil pentru 2020.
Conform Bloomberg, producătorul coreean lucrează un smartphone cu ecran 6,7 inch care se pliază asemenea unui telefon cu clapetă și care ar trebui să fie mai subțire, dar și mai ieftin decât Fold. Spre deosebire de Fold, telefonul de anul viitor va lua formatul unui smartphone normal când va fi deschis și va deveni mai mic și mai portabil când va fi pliat.
Din acest punct de vedere, al doilea smartphone pliabil al celor de la Samsung pare un pas în cu totul altă direcție decât așteptările publicului de la acest tip de device. Plierea era văzută până acum ca un mijloc prin care se făcea loc unui ecran mai mare, ca de tabletă, nu pentru micșorarea unui telefon obișnuit. Samsung colaborează cu designerul american Thom Browne, care încearcă să facă din al doilea smartphone pliabil al producătorului coreean un device fashion, așa cum erau considerate și telefoanele cu clapetă în urmă cu peste 10 an, informează profit.ro.
Conform unor surse din cadrul companiei, dispozitivul în cauză ar urma să aducă în același pachet cele mai noi tehnologii și caracteristicile de design care să trezească nostalgia utilizatorilor. Vor exista două camera foto pe spatele telefonului care vor fi folosite drept camere principale când dispozitivul este deschis, dar care vor putea fi folosite și pentru selfie-uri când acesta va fi pliat.
După mai multe luni de reparații și amânări, Samsung cred că Galaxy Fold este pregătit să intre pe piață și îl va relansa pe 6 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *