Sănătate, tuturor! – Putem să fim, cu adevărat, mai tineri?

Terapie antiaging nu înseamnă „cosmetizare” exterioară”, spune Mihaela Tatu, preluând o idee a invitatului său, ci un mod de a trăi care începe cu hrana de un anumit gen, poate mai puțină, cu certitudine de bună calitate, cu mai puține griji și cu multe plimbări dacă nu se poate un sport mai vioi. Sigur, este nevoie și de o discuție cu specialistul, dar primele decizii țin de felul cum ne trezim dimineața și ce se întâmplă cu trupul, cu creierul și cu inima noastră până seara, la culcare, mai spune realizatoarea emisiunii Sănătate, tuturor!

Decembrie începe cu o ediție specială, dedicată puterii de regenerare a întregului organism, cel mai puternic vis al omenirii.

Care sunt cele mai grave probleme ale omului modern, ce putem face atunci când ne confruntăm cu lipsa energiei, epuizare sau chiar depresie, cum luptăm împotriva stresului – vom afla mai multe despre toate acestea de la dr. Adrian Stănescu, medic primar specializat în gerontologie și geriatrie, co-fondatorul Clinicii Oxxygene Antiaging.

Emisiunea poate fi urmărită în fiecare vineri, de la ora 18.00, pe psnews.ro și pe pagina facebook.com/putereastirilor.

Toate edițiile emisiunii sunt disponibile pe canalul nostru You Tube.

Emisiunea Sănătate, tuturor!, cu Mihaela Tatu,  este prezentată deTeam Dental Clinic Timișoara.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL