Skip to content
Hunedoara Știri locale

Sancțiuni în scandalul de la Hunedoara: patru persoane au fost reținute preventiv

Ziua de Cluj

Patru persoane care au participat la revolta din Hunedoara au fost reținute preventiv duminică după ce au fost duse la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit forțelor de ordine, aceștia sunt acuzați  de comiterea infracţiunilor de ultraj, distrugere si tulburarea ordinii si liniştii publice. În ceea ce privește sancțiunile aplicate celorlalți participanți la violențele din Hunedoara,  polițiștii informează că au aplicat trei amenzi contravenţionale, în valoare de 9.000 de lei.

Totodată, oamenii legii precizează că în acest caz ancheta va continua, și că în urma analizării imaginilor video, urmează a fi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea ordonanţelor militare faţă de toţi cei care nu şi-au justificat prezenţa la locul incidentului.

Zece persoane au fost duse la audieri

Aceste rețineri au avut loc în contextul în care nouă persoane au fost conduse la audieri la sediul Poliţiei Hunedoara, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În cursul acestei dimineţi se vor dispune, împreună cu procurorul de caz, măsurile legale ce vor fi luate, în continuare, în acest caz. Până în momentul de faţă, nouă persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri în cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În funcţie de participaţia fiecăruia la comiterea faptelor, vor fi dispuse măsuri legale. Ancheta va continua în acest caz, în vederea luării de măsuri faţă de toţi cei implicaţi”, a informat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu, potrivit B1.ro

Forțele de ordine au fost atacate cu pietre, la Hunedoara, după ce au reținut un bărbat fără documente la el

Amintim faptul că un incident violent a avut loc în Hunedoara. Forțele de ordine au fost atacate cu pietre în Sâmbăta Mare într-un cartier din Hunedoara, după ce au verificat respectarea restricțiilor de carantină. Evenimentele au degenerat în momentul în care oamenii legii au reținut un bărbat care nu avea documentele la el și care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, stârnind furia celor prezenți la fața locului, potrivit Hunedoara Liberă.

Odată cu acest moment, polițiștii susțin că au fost atacați cu pietre și alte obiecte contondente de către mai multe persoane din cartier. Pe lângă polițiști și jandarmi, a fost nevoie și de intervenția luptătorilor din Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS).

De fapt, copleșiți de situația violentă, primii polițiști sosiți la fața locului au solicitat intervenția SAS. Odată ajunși în cartierul din Hunedoara forțele speciale de intervenția au reușit să restabilească ordinea.

1 comentariu la “Sancțiuni în scandalul de la Hunedoara: patru persoane au fost reținute preventiv

  1. STITI ALTCEVA INAFARA DE REPRESIUNEA IMPOTRIVA POPULATIEI?!

    CETATEANUL E PRIVIT DOAR CA UN ANIMAL DOMESTIC IN PROPRIETATEA STATULUI,

    NE VEDETI DOAR CA PE SEPTEL UMAN DE „GESTIONAT” SI SINGURUL „ARGUMENT” SUNT ORGANELE DE REPRESIUNE SI SIMULACRUL ASTA PENIBIL DE „JUSTITIE”, DE FAPT UN ALT „ORGAN DE PARTID SI DE STAT”.

    LIBERTATE PENTRU TOTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *