Skip to content
Politică

Sanda Ladoși și un fost ministru, unși de Firea șefi peste Circul Globus

tvr.ro
" "

Cântăreața Sanda Ladoși și un fost ministru au fost unși miercuri șefi peste Circul Globus din București de către primarul general al Capitalei Gabriela Firea.

Este vorba despre Bogdan Stanoevici, cel care a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta 3, informează Realitatea.net.

" "
" "

Prin dispoziția primarului Gabriela Firea, Bogdan Stanoevici (foto jos; sursa: agerpres.ro) a fost numit director general interimar al Circului Globus din București, iar Sanda Ladoşi va ocupa poziția de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic.

Image result for bogdan stanoevici

Noua echipă managerială are ca misiune relansarea spectacolelor de circ, în noua „eră” în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale.

„Sunt convinsă că experiența artistică și managerială a domnului Stanoevici, precum și perioada destul de lungă în care a fost în contact permanent cu lumea artistică occidentală, îl recomandă cu prisosință pentru această poziție. De asemenea, cariera din showbiz a Sandei Ladoși îi va facilita interacțiunea cu această lume atât de specială care este lumea circului. Le doresc amândurora mult succes și sper să ducă la bun sfârșit proiectul acesta atât de ambițios în care s-au angajat. Îi asigur, de asemenea, de întreg sprijinul meu pe toți angajații circului”, a declarat Firea.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *