Skip to content
Sport

Sandra Izbaşa debutează în cinematografie. Nadia Comăneci o susţine pe fosta gimnastă

Legenda gimnasticii mondiale şi unul dintre cei mai buni ambasadori ai imaginii României în lume, Nadia Comăneci este alături de campioana Sandra Izbaşa, pe care o susţine la debutul ei pe marile ecrane din 15 martie, odată cu lansarea comediei Faci sau taci, în cinematografele din toată ţara, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Într-un material video realizat de Nadia Comăneci pentru pagina oficială de Facebook a filmului Faci sau taci, marea sportivă îi îndeamnă pe români să fie alături de campioana Sandra Izbaşa şi să meargă la cinema, pentru a vedea noua comedie regizată de Iura Luncaşu.

La rândul ei, Sandra Izbaşa este copleşită şi onorată de sprijinul Nadiei Comăneci, despre gestul careia mărturiseşte că: ,,Ma bucură susţinerea necondiţionată a Nadiei, care îmi este alături în toate proiectele în care sunt implicată. Îi mulţumesc pentru realizarea acestui clip de susţinere a comediei românesti Faci sau taci, pe care ştiu că şi ea abia aşteaptă să o vadă.”, consideră Sandra Izbaşa.

În ceea ce priveşte iniţierea sa în activitatea cinematografică, Sandra Izbaşa declară că: „Este prima dată când joc într-un film, aşa că am ales să privesc totul cu inima deschisă şi să fiu în acelaşi timp pregătită să fac faţă provocărilor, pentru ca am ieşit puţin din zona mea de confort. Cum îmi cunoşteam colegii de platou din proiectele lor anterioare, filme şi seriale pe care am avut ocazia să le vizionez, bineinţeles că am avut emoţii, însă tot de la ei am învăţat cum îmi pot învinge temerile şi să îmi joc rolul aşa cum trebuie. Personajul meu din film mă caracterizează foarte bine, pentru că Iura Luncaşu s-a gândit la un caracter asemănător cu firea mea, aşa că se poate spune că Ema este ca mine.”, a concluzionat actriţa.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *