Skip to content
Politică

Sandy anunță că îl va da în judecată pe Vâlcov. Instituțiile europene vor fi și ele informate EXCLUSIV

Facebook

După ce a publicat protocolul secret dintre SRI şi PÎCCJ din 2016, Darius Vâlcov, consilier al premierului Dăncilă, revine cu un document nedestinat publicităţii. Acesta publică o fişă medicală a lui Sandu Matei, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatri din Piaţa Victoriei. Astfel, Vâlcov a încălcat normele GDPR.

În acest context, redacția PSnews.ro l-a contactat pe protestatarul Sandu Matei (Sandy) pentu a anunța ce va face în situația de față. Acesta anunță că îl va da în judecată pe Darius Vâlcov nu neapărat din motive personale ci din motivul că gravitatea situației este atât de mare încât „probabil este un interes al societății” să apeleze la instituțiile judiciare.

" "

„Este clar că prima instituție la care apelez este în România. În această situație gravitatea nu stă doar în faptul că a dezvăluit anumite chestii. Problema este modul în care a făcut rost de acel act. Aceasta este gravitatea maximă. Voi cere în instanță în mod special acest lucru, de a afla cum a intrat în posesia acelui document. Probabil este un interes al societății

Acela este un diagnostic pe care l-am avut acum 11 ani. Atunci am trecut printr-o situație dificilă. Am rămas singur cu 2 copii, unul de 2 ani și unul de 8, tată cu 2 fetițe, dar uite că după 11 ani fata mea este în anul I la SNSPA deci este ok”, a declarat Sandy.

Întrebat dacă va apela și la instituțiile europene, Sandu Matei a menționat că va apela la tot ceea ce este nevoie pentru a rezolva situația.

„Nu mă pricep la partea juridică, dar voi vorbi cu avocatul, dar cred că este important și necesar să apelăm peste tot”, a spus acesta.

Mai mult, a spus că nu crede că Vâlcov își va da demisia ci va inventa o poveste conform căreia i s-a spart contul de Facebook. Sandy a făcut o paralelă și cu un caz în care a depus plângere la DNA împotriva lui Carmen Dan.

„Având în vedere că Darius Vâlcov este creierul programului de guvernare, este consilierul premierului și este creierul din umbră al PSD și-a dat și el seama probabil mai târziu, dar cred că va ieși cu un comunicat în care va spune că i s-a spart contul așa cum a făcut și Bădălău. Legat de acea bucată de manea cu diaspora Bădălău a spus că nici nu era acolo și nici nu a mâncat usturoi adică el nu avea nicio treabă. Părerea mea că așa va ieși Vâlcov.. Eu vă spun acum la rece ce va face el mâine. 

Acum câteva luni am depus plângere la DNA împotriva lui Carmen Dan pentru ieșirea publică de la Antena 3 în care vorbea de dosarul meu penal care nu exista la acea vreme, un dosar care stagnează. Și atunci a fost vâlvă în presă, a ieșit Carmen Dan și a spus că nu știe nimic”, a adăugat protestatarul #REZIST.

Sandu Matei a resubliniat că dacă este posibil să meargă și la instituțiile europene cu acest caz, o va face.

„Dacă există și varianta de a merge la instituțiile europene, mergem. Mă interesează ca acești oameni să dispară din viața socială și politică”, a conchis Sandy pentru PSnews.ro.

" "

2 comentarii la “Sandy anunță că îl va da în judecată pe Vâlcov. Instituțiile europene vor fi și ele informate EXCLUSIV

  1. Mai johnny, iar ai dat cu bit(e)a in balta si ai gresit locul unde sa postezi. Vezi ca postul de redactor la gazeta de perete de la Balaceanca este liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *