Skip to content
Opinii & Analize

Șapte întrebări pentru Klaus Iohannis, în prag de An Nou

“Președintele Klaus Iohannis a semnat cu o zi inainte de Craciun decretul privind promulgarea legii privind indemnizațiile speciale pentru limita de vârstă a parlamentarilor. Parlamentarii care au vârsta de pensionare vor primi, daca nu sunt realesi in parlament, o indemnizație pentru limită de vârstă. Parlamentarii liberali nu au participat la votul pe acest proiect”.

De ce ați semnat decretul, domnule președinte? De când e atat de important pentru dumneavoastră sa dați o lege specială, pentru, probabil, doar 20-30 de persoane? La ce vă folosește?

Dacă nu grupul v-a interesat, cine e pe lista aia de pensionari de lux, de care aveți nevoie atât de mult în exercitarea mandatului de președinte?

Cum veți mai lansa vreodată mesaje dedicate pensionarilor, după ce ați răsplătit cu niste pensii absolute nemeritate o breaslă pe care toată România o urăște?

Nu era mai simplu ca anii de mandat să se considere vechime în muncă și să se adauge la vechimea pe care o aveau deja parlamentarii, de la locurile de muncă anterioare?

Cum vă veți justifica în fața PNL, partid ai cărui parlamentari n-au votat legea asta? Păi cu partidul ăsta urma să faceți un guvern, aș fi băgat mâna în foc că aveți aceleași păreri pe subiectele importante…

Ce vă oferă Dragnea, la schimb cu promulgarea acestei legi atât de dorită de PSD?

Cum se face cozonacul în Florida, domnule președinte? Cu nucă sau cu stafide?

 

Pe Bogdan Stoica îl puteți citi și pe www.bogdanstoica.ro

9 comentarii la “Șapte întrebări pentru Klaus Iohannis, în prag de An Nou

 1. Il doare exact in POSTERIOR pe mister prezidente… E la soare cu nefasta si isi prajeste singurul neuron….

 2. Domnule Stoica,
  Nu inteleg de ce sunteti suparat ca doar d-voastra impreuna cu toata Antena3 care nu-asa sinteti de drepta, ati votat intr-o veselie cu prostfesorul de fizica. Daca se va face un referendum pentru schimbarea formei de guvernamint, cred ca stiti ca stim cu cine veti vota. Si tot asa. Acum va intereseaza reteta de cozonac din Florida. Aveti grija ca nu va dura mult si o sa va ia asta si pâinea si cozonacul de pe masa. La pensionari au fost luate de mult. Asa tara, asa journalisti. Niste actori fara coloana.
  Un journalist totusi nu are atita minte incit sa-si dea seama ca un profesor de fizica cu atitea case (se mai aude ceva de actele false cu care au fost unele luate in proprietate, dar cu banii de la banca aia austriaca de peste 300.000 Euro care trebuie sa-i restituie statului RO) nu poate sa conduca o tara din Balcani? De justitie nu mai vorbim ca este prea independenta de 98% din cetatenii acestei tari, despre servicii nu putem sa mai vorbim ca ele au fost primele care au fost culcate la pamânt de trådåtori. Despre bogatii nu mai vorbim ca mai avem putin si plecam in lume cu totii. Si nu stiu daca stiti ca din statutul de colonie se iese numai prin jertfe! Oare tinerii astia frumosi – multi, multi dar prosti – vor putea sa faca ceva pentru aceasta tara? Nu cred!

 3. … Cum se face cozonacul în Florida, domnule președinte? Cu nucă sau cu stafide?…
  La asta stiu precis raspunsul. Cu rahat, domnule Stoica !
  … De ce ați semnat decretul, domnule președinte? …
  Si la asta stiu raspunsul. Pentru ca este vorba despre o parte din aia care i-au marit salariul lui de trei ori si ceva.
  La celelalte intrebari eu zic sa va mai raspundeti si singur, ca de la Iohannis degeaba asteptati raspuns. Parerea mea.

 4. Voi, cei care i-aţi făcut campanie cu atâta sârg şi entuziasm (de-a dreptul dubioase, doar dacă nu cumva sunteţi excesiv de naivi), nu simţiţi nici o frustrare ?

 5. Pai cum altfel daca e Geniul Carpatilor, un ram din Padurea Neagra si Mantuitorul Natiei?!!!
  Alaturi de matusa Pitipoanca.

 6. Bogdan Stoica problema este alta!
  Era obligat sa o promulge. orice lege poate fi retrimisa Parlamentului o singura data. Dupa care Presedintele este obligat sa o promulge.
  Intrebarea este DE CE nu a contestat legea la Curtea Constitutionala???????????

 7. Am vazut la TV niste fosti elevi ai SAI care il zugraveau ca profesor :”SE ASEZA LA CATEDRA PE SCAUN (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!}, apoi PUNEA CATALOGUL PE GENUNCHI(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) si NE PRIVEA FIX, nu se uita nici la stanga nici la dreapta, iar pe fatsa sa NU SE CLINTEA NICIUN MUSCHI!!!!!!!!!!!!!! ZERO!
  ZERO!

 8. Dle Stoica, nu l-am votat dar nu a plecat in Florida nici sa vinda Closca cu Puii de aur, nici sa faca cozonaci…e un sef de stat si un cetatean liber, si are dreptul sa mearga unde vrea, chiar si sa faca ocolul pamintului in 80 de zile in balon, nu? Cred ca un articol bun trebuie sa se bazeze pe cursul cernelii nu al veninului…Dar daca asta ginditzi, asta scrieti pina la urma, nu cred ca e nimic de facut…Cum e cu legile s-a explicat mai sus oricum.

 9. An nou fericit si dvs. Cred ca in florida nu se fac cozonaci. Dar cititnd articolasul dvs. cred ca imi vine in minte imaginea unor cozonaci otravitzi, precum cuvintele din articol. Cum e cu leagea v-a explicat un domn mai sus si cu trimiterea la Parlament. Cum e cu concediile va vor explica alti oamani ce si le iau, unde pot, iar un sef de stat nu trebuie sa vi se explice dvs, cred, nici mie. Nu cred ca s-a dus sa vinda Closca cu Puii de Aur acolo, si oriunde ar fi mers ar fi fost la fel de criticat, nu? Asta daca ma pricep eu la “natura umana” …Bine a facut…sper ca s-a odihnit departe de comentarii ca astea si se va reintoarce gata sa lucre tot pt Tzara, ca pina acum…Inca ceva, i-am fost elev si a fost un profesor excelent, la fel si student si primar…dar oricum, nu cred ca asta va va convinge de ceva…”de unde nu e…” , etc, etc…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *