Skip to content
Societate

Şapte noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor penitenciarelor

Facebook

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat, joi seară, că, în intervalul 28.08-03.09.2020, au fost raportate şapte noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor. 29 de cazuri sunt active în prezent.

Vă informăm că, în intervalul 28.08-03.09.2020, au fost înregistrate 7 noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului sistemului administraţiei penitenciare. În prezent, din totalul cazurilor raportate, doar 29 de poliţişti de penitenciare încă urmează conduita terapeutică stabilită de specialiştii Ministerului Sănătăţii, până la vindecare”, a transmis, joi seară, ANP, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată de News.ro a precizat că verificările efectuate constant pe linie medicală nu au relevat existenţa unor simptome specifice COVID-19 în rândul deţinuţilor. ”În continuare, unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor promovează conduita de prevenţie stabilită prin Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă”, a mai transmis ANP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *