Șapte noi parcuri industriale în România. Vor fi disponibile 5.000 de locuri de muncă

Sursa foto:nordonline.ro

În perioada imediat următoare, județul Maramureș se pregătește să creeze aproape 5.000 de locuri de muncă prin intermediul a 7 parcuri industriale, care nu numai că vor oferi facilități de infrastructură investitorilor, ci vor și sprijini financiar proiectele cu sume cuprinse între 200.000 și 2,5 milioane de euro fiecare.

Înființarea acestor parcuri industriale a demonstrat că reprezintă nucleul din jurul căruia poate să se dezvolte o întreagă comunitate.

Anunțurile au fost făcute în cadrul conferinței parcului industrial „Noua Poartă Maramureșeană pentru Investiții și Dezvoltare”, organizată la Baia Mare de Antena 3 CNN.

„Vor fi create aproximativ 5.000 de locuri de muncă, distribuite pe întreg teritoriul județului Maramureș. Este deosebit de important faptul că aceste locuri de muncă vor fi accesibile în fiecare colț al județului nostru. Prin aceste inițiative, ne propunem să atingem obiectivele stabilite cu fondurile europene.

Economia va înflori în toate zonele județului Maramureș, iar localnicii, atât cei din țară, cât și cei din diasporă, vor avea oportunitatea să-și dezvolte afacerile acasă. Aceasta reprezintă esența patriotismului economic – de a ajuta prin intermediul acestor fonduri”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: