Skip to content
Politică

Sar scântei după prăbuşirea electorală a PNL. Un senator liberal se dezice de Iohannis şi de conducerea partidului

Sar scântei după prăbuşirea electorală a PNL. Un senator liberal se dezice de preşedintele Klaus Iohannis şi de conducerea formaţiunii politice care l-a propulsat pe acesta la Cotroceni.

Este vorba despre Cristian Bodea, chestor al Biroului Permanent al Senatului. El a declarat, luni, ca, in urma rezultatului de la alegerile locale, filiala PNL Bucuresti trebuie „decapitata”, iar partidul trebuie sa se delimiteze de Klaus Iohannis, pentru ca nu i-a folosit la nimic ca a facut „sluj” in fata presedintelui, scrie Ziare.com.

„In primul rand, trebuie sa plece toti cei care au contribuit la dezastrul de la Bucuresti, toata echipa de acolo, cei care au coordonat, au gandit, au coordonat. Toti sunt varza”, a spus Bodea, precizand ca rezultatul de la Bucuresti este efectul lipsei de strategie a echipei de la Capitala.

Cristian Bodea a afirmat ca „organizatia de Bucuresti trebuie decapitata si trebuie adusi oameni noi”.

Senatorul PNL a atras atentia ca exista in acest moment riscul ca PNL sa cada sub 30%.

„Asta inseamna ca avem scorul fuziunii. Si atunci, unde mama naibii este aportul lui Iohannis? De ce am fost obligati in partid sa facem sluj la Iohannis, sa il laudam pe Iohannis?„, a comentat Cristian Bodea.

Parlamentarul PNL a aratat ca, in acest moment, „partidul trebuie sa se delimiteze de Iohannis”.

„Asta este prioritatea numarul unu: sa isi faca personalitate. Noi avem un partid zombi, nu avem personalitate„, a spus senatorul liberal, adaugand ca s-a vazut cat de apreciat este Klaus Iohannis, pentru ca PSD a crescut in preferintele electoratului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *