Skip to content
Politică

Sar scântei! Ludovic Orban vrea convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară: care este motivul

inquamphotos
" "

Liderul PNL Ludovic Orban a cerut miercuri convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară pentru a amenda sau abroga Legea recursului compensatoriu.

Solicităm convocarea de urgenţă a unei sesiuni parlamentare extraordinare. Adresez către preşedinţii celor două Camere solicitarea să convoace sesiune parlamentară extraordinară de urgenţă în care să fie amendată această lege, fie să fie împiedicată eliberarea infractorilor care au comis infracţiuni cu violenţă, omoruri, violuri, tâlhării şi alte categorii, infracţiuni, fie chiar abrogarea în integralitate a acestei legi privind regimul compensatoriu”, a anunţat Ludovic Orban într-o conferinţă de presă.

" "
" "

El a susţinut că „viaţa, integritatea fizică şi proprietatea privată a fiecărui cetăţean român au fost puse în pericol de Guvernul PSD-ALDE, care a eliberat peste 11.000 de deţinuţi înainte de termen fără niciun fel de măsură de reintegrare socială„.

Preşedintele Klaus Iohanns a solicitat miercuri Guvernului o analiză profundă şi să prezinte soluţii cu privire la recursul compensatoriu, spunând că toată lumea caută vinovaţi, informează news.ro. 

În replică, PSD îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că a promulgat Legea Prună a recursului compensatoriu fără să o conteste la Curtea Constituţională şi fără să o trimită la reexaminare şi că protesta în stradă faţă de graţierea deţinuţilor non-violenţi, iar acum cere soluţii Guvernului după ce premierul deja a anunţat că va veni cu soluţii în cazul acestei legi.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *