Skip to content
Politică

Sar scântei! PROTEST în fața Parlamentului

riaclu.envisionbeta.net

În jur de 5.000 de persoane protesteaza, joi dimineață, la Palatul Parlamentului, nemulțumiți fiind de guvernarea PSD-ALDE.

„Platim rate mai mari ca sa aiba PSDragnea bani”, transmit protestatarii, potrivit Ziare.com

Amintim că PNL a facut apel la romanii nemultumiti sa vina la ora 11:00 in Parcul Izvor pentru a face un lant uman in jurul Parlamentului, chiar in timpul dezbaterii motiunii cenzura initiata de PNL: „PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma”. Mai mult, Ludovic Orban a mers in mijlocul protestatarilor si a stat cateva minute alaturi de acestia.

Liderul PNL Ludovic Orban le-a amintit celor adunati la Palatul Parlamentului de promisiunile nerespectate ale PSD, afirmand ca „au ajuns sa fie la putere oameni fara caracter, cinste, onoare, respect, fara frica de Dumnezeu”, Cosa Nostra, un grup mafiot care vrea sa puna mana pe stat pentru a subjuga cetateanul, relateaza News.ro.

„Oameni buni care ati batut drumul pana la Bucuresti, venind din Prahova, Oradea, Dolj, Olt, Mehedinti, bine ati venit, bine v-am gasit. De ce sunteti astazi aici?”, si-a inceput Orban discursul in fata celor peste 1000 de simpatizanti PNL aflati la Palatul Parlamentului, care au inceput sa scandeze „Jos Guvernul!”.

El a spus ca in urma cu mai putin de un an, „Dragnea umbla ca Mos Craciun, promitand de toate pentru toti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *