Skip to content
Politică

Sar scântei! Vlad Voiculescu NU știa de înțelegerea dintre Nicușor Dan și PNL: Ar fi o mare dezamăgire

Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul PLUS la Primăria Generală, Vlad Voiculescu, a declarat că nu știa nimic despre faptul că Nicușor Dan a bătut palma cu PNL pentru a fi susținut în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, subliniind că, dacă într-adevăr este așa, acest lucru ar fi ”o mare dezamăgire.

Ieri aveam întâlnire programată cu Nicușor Dan. A amânat-o până astăzi la 15:00. Protocolul propus de mine pentru a merge în tandem a fost de două ori refuzat, acum trei săptămâni prima dată și acum o săptămână a doua oară. Sper ca explicația să nu fie cea despre care citesc acum. Ar fi o mare dezamagire”, a declarat Vald Voiculescu pentru G4Media.ro.

" "

Partidul Național Liberal (PNL) îl va susține pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. Anunțul urmează să fie făcut chiar de președintele PNL, Ludovic Orban, într-o conferință de presă ce va avea loc, joi, la ora 12, informează surse politice.

Contactat de PSnews.ro, Ludovic Orban a confirmat că va avea loc o conferință de presă astăzi, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii.

DETALII AICI: Nicușor Dan, susținut de PNL la Primăria Capitalei. Reacția lui Ludovic Orban

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *