Skip to content
Politică

Săracul bugetar bogat! Lazăr susține că a trăit cu mai puțin de 1.800 lei/lună în ultimul an

wall-street.ro

Săracul bugetar bogat! Procurorul general Augustin Lazăr susține că a trăit cu mai puțin de 1.800 de lei pe lună în ultimul an.

Nu o spunem noi, ci însăși declarația de avere a șefului PICCJ, după cum relatează Jurnalul Național.

Lazăr a reuşit performanţa, în ultimele 12 luni, de a-şi dona aproape toate veniturile obţinute ca procuror, membru CSM şi profesor la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, timp în care a mai pus deoparte bani în depozitele şi conturile curente pe care le are deschise la bănci. 85.400 de euro este suma pe care şeful procurorilor din Ronânia le-a făcut-o cadou, în ultimul an, fiicei sale Iulia şi ginerelui său, în condiţiile în care veniturile totale realizate în aceeaşi perioadă s-au ridicat la aproximativ 90.000 de euro.

Cu alte cuvinte, Augustin Lazăr vrea să-l credem că a supraviețuit cu 4.600 de euro tot anul, ceea ce înseamnă echivalentul a circa 1.763 de lei pe lună, la un curs de aproximativ 4,6 RON/EUR.

Şi nu este prima dată când Lazăr îi donează fiicei sale bani. În declaraţia de avere de anul trecut, cel care conduce acum Ministerul Public precizează că, în primăvara anului 2016, i-a mai făcut cadou încă 80.000 de euro. Asta după ce, în 2012, i-a donat celeilalte fiice, Augusta Anca, suma de 30.000 de euro. Aceasta din urmă a promovat, la sfârşitul anului trecut, concursul de accedere în funcţia de procuror la Parchetul Curţii de Apel Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *