PSnews

Ultima Oră

Sărbători în familie: politicienii NU se mai întrec în vacanțe de lux EXCLUSIV

Replica Hunedoara

În acest an, Paştele catolic și cel ortodox vor fi sărbătorite în aceeaşi zi, pe 16 aprilie.

Cu acest prilej, PSnews.ro a contactat o parte din politicienii României pentru a afla unde și cu cine își vor petrece sărbătorile de Paște.

Astfel, dacă vara se întrec în vacanțe exotice, de sărbători politicienii preferă să petreacă în țară, majoritatea acasă cu familia, vor merge la biserică, și vor găti mâncăruri tradiţionale, așa cum este și cazul europarlamentarului PSD Viorica Dăncilă.

”Categoric am un plan pentru sărbători. Acela de a-l petrece alături de familie, să pregătesc toate cele tradiționale, care vreau să mi le pregătesc chiar eu și să petrec sărbătorile alături de familie, având în vedere  faptul că petrec foarte puțin timp alături de familie lucrând mai mult la Bruxelles. Îmi petrec sărbătorile de Paști în țară, voi merge la biserică, voi lua Lumină, voi lua Paște și bineînțeles pregătirile de rigoare. Consider că Paștele trebuie făcut alături de cei dragi, alături de familie și cred că unde poate fi mai frumos decât în țara noastră, unde păstrăm tradiții foarte frumoase, avem obiceiuri foarte frumoase și cred că este plăcut să beneficiezi de toate aceste lucruri”, ne-a declarat europarlamentarul Viorica Dăncilă.

La rândul său, întrebat de reporterul PSNEWS.ro unde plănuiește să petreacă în următoarele zile, fostul premier al României, Victor Ponta a declarat că va fi ”Ca de obicei, cu familia”.

Mai mult, Raluca Turcan, președintele interimar al Partidului Național Liberal ne-a dezvăluit că intenționează să meargă la Sibiu, unde va fi alături de ce dragi.

Voi fi la Sibiu, în familie. Voi merge la o biserică mică, intimă din Sibiu. Sărbătorile de Paști mi le-am petrecut întotdeauna în familie, a susținut Raluca Turcan, președintele interimar al Partidului Național Liberal.

Tot în familie va petrece și candidatul pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban.

”Acasă, în familie. De Paști și de Crăciun sunt cu familia”, ne-a dezvăluit acesta.

Întrebat de reporterul PSNEWS.RO, unde plănuiește să petreacă în următoarele zile, fostul președinte al României, Traian Băsescu a declarat că: ”Am trecut de mult de vârsta la care spuneam ce fac de Sărbători”.

”Doar nu m-oi duce în Piața Universității! Sunt acasă cu familia, fetele, nepoții. Nu am planuri să plec în vacanță”, a declarat Traian Băsescu pentru PSNEWS.RO.

Administraţia Prezidenţială a anunțat că preşedintele Klaus Iohannis va petrece sărbătorile pascale la Sibiu, alături de familie.

Anul trecut soţii Iohannis au petrecut sărbătorile de Paşte la Sibiu. Cei doi au participat, sâmbătă seara, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică, dar şi la slujba de duminică.

 

 

 

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. contribuabilu`

    16 aprilie 2017, 10:40 la 10:40

    Ce-a…”patit” sasu` bre ? Acu`…ca-i in vacanta legala, nu mai cheltuie cateva milioane pt deplasarile lui ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi