Skip to content
București

Sărbătorile vin! S-a deschis Târgul de Crăciun din Bucureşti

SurorileCalatoare.com

Sărbătorile vin! Atmosfera de Crăciun în București este acum întregită de târgul deschis special cu această ocazie, în Piața Constituției.

Bradul de Crăciun de la târg are 30 de metri înălţime şi dispune de o decorare deosebită, cu mii de beculeţe. Imaginea târgului este completată, bineînțeles, cu povestea Naşterii Domnului, potrivit dcnews.ro

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10,00 – 22,00, iar vizitatorii vor avea de ales între o zonă gastronomică variată cu produse specific româneşti, un târg de meşteşuguri şi produse tradiţionale, cu peste 100 de căsuţe, spectacole de muzică şi dans din folclorul românesc, concerte, precum şi activităţi interactive pentru întreaga familie – un patinoar în aer liber, carusel, ateliere creative şi Casa lui Moş Crăciun.

Arta populară românească poate fi descoperită la târg prin intermediul demonstraţiilor susţinute de meşteşugari şi artişti plastici, care vor împărtăşi din secretele prelucrării sticlei, lemnului sau realizării decoraţiunilor personalizate de Crăciun.

Casa lui Moş Crăciun poate fi vizitată începând de astăzi până în seara de Ajun, între orele 11,00 – 13,00 şi 17,00 – 22,00, când copiii îi vor putea întâlni pe spiriduşii moşului – Pacheţică, Prăjiturică, Spiriduşul Poştaş, Meşterul de jucării şi Povestitorul – care îl ajută pe acesta să descopere dorinţele copiilor.

Moş Crăciun va sosi la târg pe 16 decembrie şi îi va aştepta pe copii în căsuţa sa între orele 11,00 – 13,00 şi 17,00 – 22,00, până pe 24 decembrie. Scena de la Târgul de Crăciun va găzdui numeroase spectacole de muzică şi dans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *