Skip to content
Politică

Sârbu, despre suspendarea lui Băsescu: „Ar fi lovitură de stat”

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, susține că o eventuală suspendare a președintelui Traian Băsescu ar fi o pierdere de vreme.

Sârbu a declarat că nu ar fi posibil un astfel de demers, având în vedere că Parlamentul nu are nici o valoare în fața președintelui iar „CCR știm cu toții cum va vota”.

„Nici nu s-a gândit nimeni să ia o decizie foarte rapid. Consultarea colegilor din teritoriu este foarte importantă. Este cel mai important. Nu a fost încă o întâlnire. Așa cum a zis și Victor Ponta o să avem o întâlnire. E foarte important fiecare pas pe care îl facem.
Ceea ce spunea Călin Popescu Tăriceanu este perfect adevărat și corect. Nu poți să îl lași pe Traian Băsescu să încalce Constituția, dar el o încalcă de ani de zile. Prudența este cea care va decide într-un fel sau altul. Parlamentul pentru Băsescu nu are nici o valoare. CCR cum arată acum, știm cum ar vota la un moment dat, așa cum știm că e arhitectura ei. În afară de electorat nimeni nu poate să decidă. Suspendarea este una simbolică. Parlamentul nu are nici o valoare pentru Băsescu. Dacă ar lua o măsură radicală, ar rezulta că e lovitură de stat”, a declarat Ilie Sârbu.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a inițiat demersul de suspendare a președintelui, afirmând că lista de semnături rămâne deschisă, în cazul în care PSD este de părere că momentul oportun acestui demers fi turul al-II-lea al prezidențialelor.

 

1 comentariu la “Sârbu, despre suspendarea lui Băsescu: „Ar fi lovitură de stat”

  1. Parlamentul nu are nici o valoare pt nici un cetatean. O gasca de lupi coafati oi. Psd-ul nu are nici el nici o valoare decât pt personajele gen mazăre care vad doar zeghea cand închid ochii si cărora promisiunea lui Ponta de a pune botnita justitiei le mai diminuează spaimele. Si pt cei multi din votantii psd, cei care isi amintesc cu nostalgie cat de buni erau crevetii vietnamezi pe care ii vindeau cofetariile in loc de prăjituri pe vremea lui ceausescu su pt care osd e reincarnarea partidului stat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *