Skip to content
Politică

Sarcasmul uneşte contra lui Iohannis. Ponta şi un jurnalist de la EVZ, front comun: Am râs cu prea mare poftă…

Sarcasmul uneşte contra preşedintelui Klaus Iohannis. Fostul prim-ministru Victor Ponta face front comun cu un jurnalist de la Evenimentul Zilei (EVZ).

Într-o postare de vineri pe Facebook, politicianul a distribuit un status al ziaristului Mircea Marian, în care acesta îi ridiculizează pe preşedinte şi pe soţia acestuia, cu ocazia vizitei lor în Ierusalim.

„Și s-au reîncarnat și au venit la Ierusalim: «Soția mea Carmen și cu mine ne-am gândit de multe ori, în viața noastră anterioară, cum ar fi să venim la Ierusalim. Și iată, am venit într-o poziție care mă face să stau în fața dumneavoastră!» Acum stau și mă întreb: oare ce erau în viața anterioară, când visau la Ierusalim?” a scris Mircea Marian, joi după-amiază, făcând aluzie la stilul biblic şi adăugând eticheta (hashtag-ul) „‪#‎MetempsihozaSalveazaRomania‬„.

La rândul lui, Victor Ponta distribuie statusul omului de presă, comentând: „Doamne, am ajuns sa dau «share» la postarile lui Mircea Marian???! Dar am ras cu prea mare pofta la asta ca sa ma impiedic de trecut!!!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *