Skip to content
Politică

Șase morți, într-un accident rutier pe DN1

Tragedie pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii prahovene Floreşti. Şase oameni au murit într-o fracţiune de secundă, după ce o maşină condusă de un tânăr de 28 de ani a intrat cu viteză pe contrasens şi a izbit în plin un autoturism 4×4, în care se aflau cinci oameni. Impactul a fost atât de puternic încât nimeni n-a scăpat cu viata. Una dintre ipotezele poliţiştilor este că şoferul care a provocat accidentul ar fi vrut să se sinucidă. Ultimul mesaj postat pe pagina sa de Facebook sugerează acest lucru.

Potrivit România Tv, mesajul a fost postat după ce barbatul a petrecut într-un club, unde s-ar fi certat cu prietena sa. Acesta ar fi motivul pentru care ar fi ales să se sinucidă, susţin prietenii acestuia pe contul său de Facebook.

Prietenii au postat numeroase comentarii la mesajul acestuia în care se declară şocaţi de moartea acestuia după ce au auzit la ştiri că tânărul şi-a pierdut viaţa într-un accident.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru Agerpres, că numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în acest incident rutier este de şase, respectiv trei bărbaţi, o femeie şi doi minori, un băiat de 12 ani şi o fată de aproximativ 14 ani. Iniţial, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a anunţat că două persoane sunt decedate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *