Skip to content
Politică

Șase morți, într-un accident rutier pe DN1

" "

Tragedie pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii prahovene Floreşti. Şase oameni au murit într-o fracţiune de secundă, după ce o maşină condusă de un tânăr de 28 de ani a intrat cu viteză pe contrasens şi a izbit în plin un autoturism 4×4, în care se aflau cinci oameni. Impactul a fost atât de puternic încât nimeni n-a scăpat cu viata. Una dintre ipotezele poliţiştilor este că şoferul care a provocat accidentul ar fi vrut să se sinucidă. Ultimul mesaj postat pe pagina sa de Facebook sugerează acest lucru.

Potrivit România Tv, mesajul a fost postat după ce barbatul a petrecut într-un club, unde s-ar fi certat cu prietena sa. Acesta ar fi motivul pentru care ar fi ales să se sinucidă, susţin prietenii acestuia pe contul său de Facebook.

" "
" "

Prietenii au postat numeroase comentarii la mesajul acestuia în care se declară şocaţi de moartea acestuia după ce au auzit la ştiri că tânărul şi-a pierdut viaţa într-un accident.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru Agerpres, că numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în acest incident rutier este de şase, respectiv trei bărbaţi, o femeie şi doi minori, un băiat de 12 ani şi o fată de aproximativ 14 ani. Iniţial, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a anunţat că două persoane sunt decedate.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *