Şase percheziţii în cazul furtului unui pistol letal şi a zeci de cartuşe dintr-un imobil din Voluntari

Sursa foto: Unsplash

Şase percheziţii au avut loc joi în judeţul Ilfov după ce, în urmă cu aproape două săptămâni, un bărbat din Voluntari a reclamat la poliţie că persoane necunoscute i-au furat din casă un pistol letal şi peste 20 de cartuşe şi bijuterii.

”La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea au desfăşurat 6 percheziţii la domiciliile a 4 persoane, într-un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, poliţiştii vor pune în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, pentru cercetări”, anunţă IPJ Ilfov.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.
La activităţi au participat poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţii Acţiuni Speciale din cadrul IGPR,  Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, poliţişti criminalişti şi poliţişti de la subunităţile de poliţie din cadrul IPJ Ilfov.
La data de 6 ianuarie, în jurul orei 19:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa situată în oraşul Voluntari mai multe bijuterii, un pistol letal şi 24 de cartuşe.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL