Skip to content
Externe

Șase persoane, ucise în timpul unei petreceri din Colorado. Atacatorul s-a sinucis

unsplash.com

Șase persoane au fost ucise în timpul unei petreceri aniversare din statul american Colorado, unde un bărbat a deschis focul, informează The Guardian. Ulterior, atacatorul s-a sinucis.

Totul s-a întâmplat într-un parc de rulote, după miezul nopții. Potrivit Colorado Springs Gazette, polițiștii ajunși la fața locului au găsit acolo șase persoane ucise prin împușcare și un bărbat rănit grav care a murit la spital.

Bărbatul care a deschis focul era iubitul unei femei de la petrecere, care se numără printre victime. Și persoana care își sărbătorea aniversarea a fost ucisă, scrie b1.ro.

Suspectul, iubitul unei femei figurând printre victime, a mers la faţa locului cu maşina, a început să tragă asupra oaspeţilor şi apoi s-a sinucis. (…) Anchetăm în continuare pentru a stabili motivul”, au transmis reprezentanții Poliției.

La petrecere erau prezenți și mai mulți copii, însă niciunul nu a fost rănit și cu toții s-au reîntors în siguranță la familiile lor.

Acesta este cel mai grav incident armat din Colorado, după cel comis într-un supermarket pe 22 martie, atunci când 10 de persoane au fost împușcate mortal.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *