Skip to content
Politică

Sava a făcut paradă degeaba. Un proiect cu care se lăuda a rămas fără finanțare europeană

Fostul primar interimar Razvan Sava a făcut parada degeaba. Un proiect bucureștean cu care se lăuda a rămas fără finanțare europeană!

Astfel, constructorul de la Pasajul Piața Sudului nu va putea finaliza lucrarea până la termenul de 30 iunie, situație în care Primăria Capitalei va pierde finanțarea pe fonduri europene.

Lucrările de la Pasajul Piața Sudului au fost întârziate din cauza bâlbâielilor administrative generate în mare parte de furnizorii de utilități care nu au știut exact unde sunt amplasate propriile rețele subterane. Relocarea acestora a fost făcută abia după începerea lucrărilor, iar constructorul a pierdut timp.

În noile condiții, lucrarea ar trebui finalizată până la sfârşitul lunii martie 2017, potrivit ultimului termen asumat de constructor, conform primarului ales al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea a declarat că dacă municipalitatea va trebui să returneze sumele alocate deja de Comisia Europeană pentru Pasajul de la Piaţa Sudului, acestea se vor imputa firmei care s-a ocupat de proiect, potrivit realitatea.net.

Amintim că, în aprilie, fostul primar interimar al Capitalei, Răzvan Sava, s-a declarat optimist în ceea ce priveşte finalizarea lucrărilor la Pasajul Piaţa Sudului şi la Arcul de Triumf până la data de 30 iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *