Skip to content
Politică

Savaliuc, fără menajamente despre avertismentul Comisiei Europene: Preiau mesajele #rezist! EXCLUSIV

facebook.com

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a acordat o declarație pentru PSnews.ro, în care a tras concluzii dure în legătură cu avertismentele venite din partea Comisiei Europene, la adresa României, în legatură cu modificarea legilor justitiei si a codurilor penale.

Citiți și Comisia Europeană, avertisment dur pentru România: Urmărim cu îngrijorare evoluțiile recente!

Concret: senior editorul de la Lumeajustiției.ro a precizat că poziția Comisiei Europene referitoare la aspectul menționat mai sus, este ”o poziție vădit mincinoasă”.

E o poziție vădit mincinoasă. Eu nu pot să cred că cei de la Comisia Europeană nu sunt la curent cu realitatățile românești. Personal, i-am trimis la cabinet lui Frans Timmermans, analiza făcută de redacția Lumea Justiției pe sistemul abuziv care a funcționat în justiția din ultimii 12 ani în România, și acolo are un raport detaliat al actelor normative ilegale care au creat o justiție paralelă. Nu cred că nu a fost informată. Asemenea informări, poate mult mai ample și cuprinzătoare, le-au făcut mulți oficiali din România. Consider că președinții Comisiei Europene preiau mesajele #rezist, din cauză că ei au învățat că România este o colonie căreia dacă îi trage câte o urecheală sau încurajezi instituțiile de forță ca să le facă dosare liderilor, pot să îi pui mâna foarte ușor pe resurse”, a declarat acesta pentru PSnews.ro.

”S-a învățat de afară că politicienii se sperie ușor, caută să facă orice pentru o poză cu câte un mare ștaf din UE și pentru asta sunt în stare să facă achiziții de tehnică militară, de tot felul de lucruri de care România nu are nevoie și să ne cedăm resursele naturale pe care le avem la prețuri de nimic”, a continuat Răzvan Savaliuc.

În încheiere, Savaliuc a adăugat că ”Trebuie să învățăm să fim cetățeni europeni și să nu admitem să ni se servească mesaje mincinoase în scopuri ascunse”.

Trebuie să învățăm să fim cetățeni europeni și să nu admitem să ni se servească mesaje mincinoase în scopuri ascunse. Trebuie să ne apărăm demnitatea de națiune, să facem exact ca Ungaria și ca Polonia, și atunci când cei de la UE cred că pot să ne trateze ca cetățeni de mâna a doua a UE și să ne bage pe gât tot felul de lucruri care la ei în țară nu ar fi acceptate, să avem curajul și să ne opunem cu mesaje ferme din care să cerem să fim respctați și tratați în mod egal”, a conchis acesta.

6 comentarii la “Savaliuc, fără menajamente despre avertismentul Comisiei Europene: Preiau mesajele #rezist! EXCLUSIV

 1. Cand doi iti spun ca esti beat e bine sa te duci si sa te culci. Ti-o spune Departamentul de Stat al SUA acum Comisia Europeana si chiar vicepresedintele socialistilor europeni iar noi o tinem ca sunt mincinosi! Toate lucrurile astea o sa ne coste scump! E ca pe vremea lui Ceausescu cand ne ratoiam la Occident ca nu sunt corect informati ca la noi e bine si curge miere si lapte. Acest domn nu merita sa poarte numele de jurnalist!

  1. Dle, Albescu, daca intr adevar existi, chiar nu ti dai seama ce se intampla?!?!
   Si cu ce drept il judeci pe dl Savaliuc, cel mai obiectiv si curajos jurnalist???

   1. Eu realizez foarte bine ce se intampla! Acest individ pe care dumneavoastra il admirati ar dori sa ne predam rusilor, ar dori sa iesim din NATO si din UE iar multi naivi cred ca are dreptate. Va veni o vreme in care veti realiza eroarea, dart probabil va fi prea tarziu. In ceea ce ma priveste acesta e numele meu real, ma indoiesc ca unii ar avea pe buletin un nume precum nanna sau rtharie.

  2. Vă ascundeţi după nume anonim ca să jigniţi oameni de reală valoare – cum este dl. Răzvan Savaliuc! Ceea ce aţi scris , este valabil pentru dv. Inainte de a pupa şi peria, mai meditaţi!

 2. Rog protestatarii #rezist 2017 care sunt rationali, cinstiti si patrioti si care doresc eliminarea coruptiei si abuzurilor din societatea noastra sa ma contacteze pe Fb sau la Tel.0723.966.732.

  Cu o saptamana in urma, pe 19-01-2018, mi-a venit ideea de a-i invita pe romanii rationali, cinstiti si patrioti din tabara #rezist 2017 pentru Statul paralel, sa accepte transformarea acestei actiuni difuze, cu iz antinational, intr-o actiune in interesul Romaniei, inglobandu-i pe toti cei care doresc eliminarea RAULUI din societatea romaneasca, fie ei sustinatori ai Statului paralel sau ai coalitiei de guverare.

  Noua actiune se va numi #rezist 2018 pentru Romania si nu-i va mai opune pe romani romanilor (ca in cazul #rezist 2017 pentru Statul paralel), ci ii va opune pe toti romanii cinstiti si patrioti RAULUI din oameni, pentru care se va sustine o Solutie care nu va mai permite RAULUI din oameni sa se „reverse” in societate!

  Solutia este un juramant implicativ pe care vor trebui sa-l depuna toti cei alesi sau numiti, de la Presedinte si pana la ultimul functionar!

  Textul juramantului implicativ este prezentat in blogspot-ul „Dreptate pentru toti” si nimeni nu trebuie sa conteste virtutile acestui juramnt inainte de a verifica pe sine daca el si-ar putea incalaca, sau NU, cele asumate prin acest juramant!

  Juramantul implicativ si juramantul actual fac parte din „galaxii” diferite!
  Deci, nu incercati sa le comparati!

  PS. Denumirea de #rezist 2017 pentru Statul paralel, sau #rezist 2018 pentru Romania, indica cine este beneficiarul acelei actiuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *