Skip to content
Politică

Savuros. Cum comentează Ponta afirmația lui Iohannis: „Îi rupeam”

Premierul Victor Ponta a comentat afirmația făcută de prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis potrivit căreia „daca votul ar fi fost organizat in conditii normale ii rupeam”.

Ponta spune că Iohannis „a gândit în germană și i-a ieșit în română”.

„Probabil așa se explică, i-a ieșit pe gură îi rupeam” (.)  Eu nu vreau să rupem nici un adversar. (..) Domnul Iohannis devine din ce în ce mai mult o copie palidă, e o copie slabă”, a spus Ponta.

Candidatul ACL Klaus Iohannis a șocat astăzi, 3 noiembrie, când a afirmat că dacă votul ar fi fost organizat mai bine, „i-ar fi rupt” pe adversari.

 

6 comentarii la “Savuros. Cum comentează Ponta afirmația lui Iohannis: „Îi rupeam”

  1. Ce tare e presa de azi. Eu am vazut interviul complet si acolo Iohannis vorbea de votul prin corespondenta si spunea ca a dorit introducerea acestuia insa PSD s-a temut. Apoi a continuat spunand ca va dati seama ca daca toti romanii ar fi votat ii rupeam din prima. E puerila afirmatia insa e cu totul in alt context decat cel prezentat de presa. El practic spunea ca daca s-ar fi adoptat votul prin corespondenta ar fi fost o prezenta mult mai mare la vot si automat ar fi avut sanse sa castige din prima. Afirmatia e puerila insa e cu totul in alt context decat cel prezentat de presa. Aici gasiti interviul complet (discutia despre diaspora si votul prin corespondenta incepe prin minutul 2:35) http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/COTROCENI+2014/REZULTATE+ALEGERI+PREZIDENTIALE+2014+KLAUS+IOHANNIS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *