Skip to content
Politică

Scandal cu iz penal. Ilie Năstase, foc şi pară la adresa şefei de campanie a Elenei Udrea

" "

Politica românească are parte de un nou scandal cu iz penal. Fostul mare tenismen Ilie Năstase s-a făcut foc şi pară la adresa şefei de campanie a Elenei Udrea.

Năstase a avut o reacţie dură dupa ce a fost reclamat la Directia Nationala Anticoruptie sub acuzatia ca a comis mai multe nereguli financiare in perioada in care a fost peresedintele Federatiei Romane de Tenis.

" "

Ilie Nastase nu a putut trece peste conflictul avut cu fosta jucatoare Ruxandra Dragomir, care il reclamase la DNA in 2012, conform ziare.com.

Nastase a folosit un ton jignitor la adresa Ruxandrei Dragomir, sustinand ca aceasta nu avea motive sa il reclame la DNA.

„Fata aia, siameza, m-a dat in judecata, mi-a facut dosar penal! Mi-am luat din viata mea, de la copii, sa ma dea domnisoara aia in judecata. Ce dracului… Ma trezesc ca ma si aresteaza ca am adus bani. Stiti cum e cu facerea de bine?” a spus Ilie Nastase la Digi Sport.

Federatia Romana de Tenis l-a reclamat la DNA pe Ilie Nastase in 2012, in perioada in care Ruxandra Dragomir era presedintele forului.

In acel moment, Ruxandra Dragomir a sustinut ca a sesizat o serie de nereguli financiare in contabilitate in perioada 2001-2008, cand forul a fost condus de Ilie Nastase.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *