Skip to content
Politică

Scandal cu Poliţie într-un ORAŞ din Ilfov: preşedinta unei secţii, acuzată de manevre cu buletine de vot EXCLUSIV SURSE

Scandal cu Poliţie într-un oraş din judeţul Ilfov: preşedinta unei secţii este acuzată că ar fi făcut manevre cu mai multe buletine de vot.

Este vorba despre oraşul ilfovean Popeşti-Leordeni. Surse apropiate situaţiei au declarat, duminică, pentru PSnews.ro, că faptele s-ar fi petrecut la Secţia 74 de pe strada Unirii din localitate. Ca o paranteză: sursele noastre au menţionat că secţia a fost amenajată în cea mai mică încăpere din clădire, fapt ce ridică semne de întrebare.

Concret: în secţie, Florica Şerban (reprezentanta PSD) i-ar fi dat unei alegătoare patru buletine de vot pentru primar (în loc de unul singur), iar din celelalte câte unul (respectiv pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean).

O observatoare prezentă în secţia de votare a atras atenţia că, la ieşirea din cabina de vot, alegătoarea avea mai multe buletine de vot decât ar fi trebuit să aibă. Aceasta a spus că nu ceruse nimic, ci doar că primise ce îi fusese dat. La rândul ei, Florica Şerban s-ar fi dezvinovăţit, spunând că acele buletine s-ar fi lipit între ele. Din cauză că observatoarea ar fi vociferat împotriva celor văzute, preşedinta secţiei, Petra Glavă (pe care sursele PSnews.ro o indică drept fina primarului PSD Petre Iacob, care candidează pentru un nou mandat), ar fi dat asigurări că va menţiona întâmplarea în procesul-verbal. Poliţia a sosit la faţa locului şi a deschis o anchetă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *