Skip to content
Politică

SCANDAL de amploare în PSD. Viceprimarul Aurelian Bădulescu, dezvăluiri zguduitoare: Presiunea pe ei este foarte mare!

http://inquamphotos.com/

UPDATE 17:57

Consilierul general Radu Ţuţu este favorit pentru preluarea postului lui Bădulescu, conform unor surse din partid.

Radu Ţuţu, membru al PSD Sector 2, a fost prezent la alegerile locale drept responsabil cu Organizarea Regională şi Logistică. De profesie economist, a fost recomandat pentru a ocupa a doua poziţie pe lista de candidaţi la alegerile locale.

–––––––––––––––––––––––-

Scandal de amploare în formațiunea politică condusă de Liviu Dragnea: Partidul social Democrat (PSD).

Organizația municipală București a PSD cere retragerea sprijinului politic a viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, acesta urmând să fie înlocuit din funcţie şi exclus din partid. În acest context, PSnews.ro a luat legătura cu Bădulescu pentru a afla care este poziția sa vis-a-vis de demersul pe care organizația municipală București intenționează să îl facă.

”Este adevărată informația. Mâine, în data de 30 ianuarie (n.r-astăzi), urmează ca în ședința Comitetului Executiv să se ia în discuție retragerea sprijinului politic. S-a ajuns în această situație pentru că mi-am permis să îl fac pe domnul Codrin Ștefănescu ”Trompetă”. Este o abordare imatură a unei organizații de practic care, practic, are foarte multă experiență, dar așa înțeleg dânșii să gestioneze o astfel de situație. Apare un fenomen care îi ia locul cu brio celui de autocratism, deja am trecut la cezaropapism, această formă mult mai pronunțată, și începe deja să semene cu politicile de personalitate din regimurile de tristă amintire”, a declarat Aurelian Bădulescu, în exclusivitate pentru PSnews.ro

Chestionat în legătură cu planurile sale de după această decizie, viceprimarul a susținut că ia în calcul două variante: să candideze la unul din sectoarele municipiului București sau să fie un observator al realizărilor administrațiilor actuale.

Având în vedere că este o judecată în care se va tranșa această chestiune, după ce forul va decide excluderea mea, cu siguranță o vor face pentru că așa cum au spus presiunea pe dânșii este foarte mare, am să mă conformez cu siguranță deciziei partidului, după care așteptăm să mă decid în ce direcție voi merge.

Ori îmi voi anunța candidatura la unul din sectoarele municipiului București, urmând să îmi dau demisia din PSD, ori mă voi întoarce înapoi ca un observator al realizărilor administrațiilor actuale”, a conchis acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *