Skip to content
Politică

Scandal de proporții în PNL. Cum se „toarnă” liberalii între ei

Un nou scandal de proporții a izbucnit în Partidul Național Liberal, după ce co-președintele filialei județene PNL Arad, Gheorghe Falcă, ar fi încercat să-l luxeze, la Bucureşti, la conducerea centrală a partidului, pe deputatul Mihăiţă Calimente, informează presa locală.

Astfel, potrivit newsar.ro, Mihăiţă Calimente şi-ar fi rezolvat, la vârful partidului, o poziţie eligibilă pe lista cu care noul PNL Arad va candida, anul viitor, la Camera Deputaţilor. Din acel moment, Gheorghe Falcă, vechi adversar al acestuia, ar fi bătut pe la mai multe uşi din conducerea partidului, să-l „faulteze” pe deputat, în sensul de a-l scoate de pe lista de candidaţi.

Gheorghe Falcă ar fi eşuat în încercarea sa de a-l trece pe linie moartă pe Calimente.

Conflictul dintre Gheorghe Falcă şi Mihăiţă Calimente este de notorietate în Arad, cei doi aducându-şi acuze grave sau având ramarci dintre cele mai acide unul la adresa altuia de-a lungul ultimilor ani.

4 comentarii la “Scandal de proporții în PNL. Cum se „toarnă” liberalii între ei

  1. Hai sa punem pariu pe care il ia primulDNA si face liniste…Eu pariez ca va fi calimente….ca Falca are in spate tot SRIul…si o felie de justitie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *