Skip to content
Politică

SCANDAL de proporții în TNL! 5 organizații au fost dizolvate EXCLUSIV

TNLAlbaIulia.ro

Scandal de amploare în interiorul Tineretului Național Liberal (TNL).

Surse liberale au dezvăluit pentru PSnews.ro, că la întâlnirea liberalilor care a avut loc vineri, la Saturn, în Complex Cleopatra, s-a decis dizolvarea a nu mai puțin de 5 organizații de tineret: Gorj, Teleorman, Sector 3, Harghita și Brăila. Mai mult, aceleași surse susțin că președinții filialelor în cauză acuză că nu ai fost informați, deși statutul așa prevede.

Astfel, se pare că strategia în PNL de înlăturare a celor care nu sunt în grațiile liderul PNL, Ludovic Orban, este de jos în sus, aceleași surse precizând că, după ce s-a procedat la înlăturarea șefei TNL Sector 3 urmează să fie dizolvată și filiala PNL Sector 3.

Amintim că PSnews.ro a scris în urmă cu puțin timp despre revolta din interiorul TNL, la conducerea căruia se află deputata Mara Mareș, generată de directivele transmise de aceasta președinților de filiale.

Discuţiile privitoare la organizarea evenimentului de vară al TNL au început odată cu anunţarea „cotelor obligatorii de participare”, astfel încât fiecare preşedinte de filială să fie obligat să achite către TNL taxa de participare în valoare de 400 lei/persoană, în avans pentru 10 tineri, chit că aceştia viau să meargă, chit că nu.

Noi (membrii TNL-n.r.) înțelegem că realitatea Marei Mareș este diferită de a nostră, insă o școală politică trebuie să se rezume la sesiuni de training și relații interpersonale, iar transformarea unui eveniment de genul asta într-un festival de muzică, nu ne încântă. Mai mult, nu este în regulă nici să obligăm oamenii să participe, santajandu-i cu schimbări din funcție. Nu este posibil că un președinte de filială să fie obligat să scoată din buzunar 4.000 lei că să acopere costurile de participare ale unor membri care nici măcar nu participă, în condițiile în care există finantări pentru proiectele TNL. Organizația noastră nu va obliga niciun om să meargă la școală dnei. președinte pentru că problema nu este pusă corect și rămâne de văzut la următoarea ședința ce sancțiuni vom suporta. Să nu împărtășească ea (Mara Mareș-n.r.) soarta lui Orban „, a declarat o sursă din interiorul TNL pentru PSnews.ro .

DETALII AICI: UPDATE Școala de Vară este un proiect asumat/Revoltă internă în PNL: Mara Mareş, acuzată de şantaj EXCLUSIV SURSE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *