Skip to content
Politică

SCANDAL imens în sânul lui Dan Barna: o USR-istă îl acuză pe Cristian Ghinea de hărțuire sexuală. Informații șocante FOTO

INQUAM_Photos_George_Calin
" "

Scandal imens în Uniunea Salvați România(USR), formațiune politică condusă de Dan Barna. O USR-istă îl acuză pe vicepreședinte USR Cristian Ghinea de hărțuire sexuală.

Femeia relatează inițial pe grupul intern al USR-iștilor „Pădurea spânzuraților 3.0” cum în 2017 l-a o petrecere a USR-ișilor Cristian Ghinea i-a făcut acesteia avansuri indecente și a atins-o pe fund.

" "
" "

Ghinea, acuzat de hărțuire sexuală

USR-ista a afirmat că pentru a susține veridicitatea celor spuse are inclusiv SMS-uri dintre ea si Cristian Ghinea și martori care au asistat la această hărțuire sexuală.

Întâmplarea șocantă a stârnit valuri de reacție printre USR-iști, apropiații lui Ghinea sărind imediat la gâtul femei cu diverse atacuri, motiv pentru care, într-o postare ulterioară USR-ista povestește cum a fost nevoită să șteargă de pe grup dezvăluirile.

Vă invităm să citiți mai jos, în exclusivitate, povestea absolut șocantă a USR-istei care îl acuză pe Cristian Ghinea de hărțuire sexuală:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *