Skip to content
" "
Politică

Scandal în Bistrița. Ce acuzații i se aduc primarului

Scandal de amploare în Bistrița. Acuzații grave i se aduc primarului PSD Ovidiu Crețu.

Astfel, primarul social-democraților din Bistrița este acuzat de doi dintre contracandidaţii săi la funcţia de primar că se foloseşte de scrisorile pe care le trimite în fiecare an cetăţenilor, alături de înştiinţările de plată a impozitelor, pentru a-şi face campanie electorală, informează Agerpres.ro

Potrivit datelor publicate pe site-ul Primăriei Bistriţa, vor fi editate aproximativ 41 500 broşuri, iar costul total cu tipărirea acestora şi a scrisorilor se ridică la 80 000 lei, cu TVA inclusiv.

„Bistriţa este azi un oraş al risipei. (…) Aud că mai nou, cu 70 000 lei – cam aşa ceva – (primarul – n.r.) trimite scrisori şi albume, dar din bani publici. Domnule primar, asta e cu iz penal, să fie foarte clar! Aşa ceva nu se face! Dacă vrei să îţi faci campanie electorală, ţi-o faci din banii matale, dar nu din bani publici”, a fost reacţia avută vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, de candidatul PNL la Primăria Bistriţa, deputatul Stelian Dolha.

Mai mult, la rândul său, candidatul independent Alin Seserman, care provine tot din PNL, dar va fi susţinut electoral de partidul Monicăi Macovei, a scris pe pagina sa de Facebook că edilul îşi face campanie electorală pe bani publici.

„Nu e corect ca primarul municipiului Bistriţa să trimită în prag de alegeri peste 41 000 de scrisori tuturor familiilor din Bistriţa. Domnul primar spune că face asta la fiecare început de an. Sigur că suntem în al doilea trimestru al anului şi perioada aleasă nu e una întâmplătoare. Campanie electorală pe bani publici. Poze frumoase în care nu se vede calitatea lucrărilor şi de câte ori trebuie reparate”, este de părere Seserman.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *