Skip to content
Politică

SCANDAL în coaliția PSD-ALDE. Gerea îl distruge pe Rădulescu: Mai bine să vorbească de colegii lui! EXCLUSIV

cugetliber.ro
" "

Vicepreședintele ALDE, deputat Andrei Gerea, vineri, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, răspunde atacului lansat de partenerul său de coaliție, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Amintim că deputatul PSD i-a transmis în urmă cu puțin timp vicepreşedintelui ALDE Andrei Gerea să nu se mai implice în discuţiile despre justiţie, cu referire la faptul că Gerea a apreciat că e bine că legislaţia în domeniul justiţiei nu s-a făcut la Guvern, ci în Parlament.

Dl Gerea, mare specialist în toate, când a fost ministrul Economiei nu a făcut nimic, acest coleg argeşean ca şi mine şi-a permis când era ministru să lase să se distrugă Arpechim, unde erau vreo 5.000 de oameni, da? Nu mai spun de Oltchim. Nu are nicio realizare, decât realizări negative. Să ne lase în pace cu filosofiile dânsului de mare specialist în anumite domenii. În justiţie nu se pricepe absolut deloc şi să îşi vadă de treaba lui”, spunea Rădulescu.

În replică, în exclusivitate pentru PSnews.ro, vicepreședintele ALDE a atras atenția că atunci când acesta a mers să discute cu sindicaliștii la Arpechim, Cătălin Rădulescu ”a rămas la colțul clădirii pentru că îi era frică să vină în mijlocul lor”.

Totodată, Gerea a subliniat că deputatul PSD nu este reprezentativ nici măcar pentru formațiunea politică din care face parte.

”Să îl comentez eu pe ”Mitralieră”? Toată lumea știe că el nu este prea mobilat. Știe el ce realizări am avut eu? El mai bine să vorbească de colegii lui și să îi lase pe alții. Eu îmi aduc aminte că atunci când m-am dus și l-am luat cu arcanul să vină cu mine la Arpechim să discutăm cu sindicaliștii, el oricum habar nu are – văd că a și copiat discursul PDL-ului pe tema asta -, el a rămas la colțul clădirii pentru că îi era frică să vină în mijlocul lor. Omul este sărac.

El nu este reprezentativ nici măcar pentru PSD”, a declarat Andrei Gerea pentru PSnews.ro

Facem precizarea că, joi, într-un comunicat de presă remis redacției de știri PSnews.ro, a susținut că abordarea lui Iordache referitoare la legile justiției și la modificările aduse Codurilor Penale potrivit căruia „domnul Toader a făcut şi lucruri mai puţin bune, cum ar fi spre exemplu legislaţia care cred eu că trebuia asumată întâi de minister şi apoi – nu, de Parlamen, ”este greșită”.

DETALII AICI: Fractură în coaliție. Gerea îl pune la punct pe Iordache: Din punctul meu de vedere și al ALDE, abordarea este greșită

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *