Skip to content
Politică

Scandal in interiorul PNL Cluj. Se cere demisia

Senatorul Alin Tise, vicepresedinte al PNL, cere demisia „de urgenta” din functie a presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Mihai Seplecan (PNL), pe care il acuza de incompetenta si de faptul ca acesta ar fi incalcat si o serie de decizii ale PNL.

In cateva luni de cand Seplecan detine functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj a demonstrat o crasa incompetenta. S-a ocupat de delatiuni ordinare, plangeri penale, amenintari cu lumea interlopa, combinatii si jocuri politice marunte. Nu s-a ocupat de problemele acute ale judetului pe care le-a blocat si sabotat permanent. Nerealizarea pana azi a depozitului temporar de deseuri este responsabilitatea exclusiva a lui Seplecan. Clujul este intr-un blocaj al gunoaielor de nepermis, intrucat interesul public a fost inlaturat in favoarea interesului privat al unei firme. El trebuie sa demisioneze de urgenta. De asemenea, am aflat din presa ca Seplecan doreste sa imprumute judetul si pe clujeni cu 25 milioane de euro pentru a cumpara o cladire deja prestabilita, pe care nu o anunta, dar care costa 25 milioane de euro!? Evident fara proceduri, studii, analize. Asta in conditiile in care o astfel de cladire se poate construi cu 5-8 milioane de euro„, a afirmat vineri Alin Tise, potrivit hotnews.ro.

Pe de alta parte, Tise ii solicita si copresedintelui PNL Cluj Marius Nicoara sa ceara, la randul sau, demisia lui Mihai Seplecan.

Solicit public senatorului Marius Nicoara, copresedinte PNL Cluj, sa intervina in regim de urgenta si sa solicite si el demisia lui Seplecan. In caz contrar se impune retragerea sprijinului politic provenit din PNL. Clujul nu-si poate permite un astfel de presedinte de consiliu judetean. PNL Cluj nu-l poate gira. Orice zi in care Seplecan conduce incompetent si iresponsabil Consiliul Judetean Cluj inseamna blocarea proiectelor judetului Cluj si afecteaza in mod grav interesele cetatenilor judetului Cluj, imaginea si credibilitatea noului PNL„, a mai afirmat Tise.

1 comentariu la “Scandal in interiorul PNL Cluj. Se cere demisia

  1. Eu zic sa-l resuscitati pe Uioreanu. Zau asa, doua vorbe cu binomul si gata, il rejudeca la fel ca pe Rarinca, doar ca lui i se da drumul. Simplu, nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *