Skip to content
Politică

Scandal în interiorul PSD. Senator acuzat că nu și-a plătit cotizația. Reacția dură a acestuia

" "

În interiorul PSD a izbucnit un scandal de proporții după ce o organizație județeană și-a acuzat unul dintre parlamentari că nu a achitat cotizația anul acesta. Reacție vine după ce senatorul a anunțat, luni, că intenționează să se retragă din prim-planul politicii.

Senatorul porahovean, Daniel Savu a fost acuzat de conducerea organizației județene din care face parte că nu a plătit de câteva luni cotizaţia la PSD. Mai mult, acuzațiile au continuat după ce şefii PSD Prahova au căutat ştampila organizaţiei au aflat cu stupoare că aceasta se află de mai mult timp la domiciliul fostului secretar al partidului, Rares Enescu.

" "
" "

La câteva ore după ce acuzațiile au apărut publice, senatorul a reacționat pe pagina sa de Facebook, numind informațiile ”false” și ”mizerii”.

Informaţiile false, ca să nu le spun „mizerii”, trebuie de fiecare dată corectate. Informez pe această cale membrii PSD din Ploieşti şi Prahova, cu sau fără funcţii în partid, ca de la începutul anului mi-am plătit în avans cotizaţia de membru PSD, până la data de 31 august 2015. Din decenţă, nu vreau să comentez public cine nu şi-a îndeplinit această datorie!”, a publicat Savu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *